Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten
This website is sponsored by TIF - www.tif.nl

Nieuwsarchief


Deze pagina laat nu de laatste 5 gepubliceerde nieuwsberichten zien.
Resultaten:1 - 5 van 238
Voorvertoning: Kookworkshop voor kinderen: toetje voor het ker...
 Op vrijdag 13 december wordt er een kookworkshop voor kinderen georganiseerd. Altijd al een lekker en 'verassend' toetje willen maken voor na het kerstdiner? Met verschillende soorten fruit, filodeeg en hier en daar een stukje chocolade, maken we buideltjes.....
Lees verder »
Voorvertoning: High Tea voor vogels
 Op maandag 30 december van 13.30 – 15.00 uur organiseren we ‘high thee voor vogels’ . We gaan vetbollen in een kop en schotel maken om buiten in je tuin te hangen. Maar weet je wie zijn de gasten die op deze lekkernij afkomen?..  
 

Lees verder »
Voorvertoning: Workshop: Koken voor kinderen
Op vrijdag 3 januari wordt er een kookworkshop voor kinderen georganiseerd. Heb je altijd al lekker willen kokkerellen? Wassen, snijden, in de pan roeren en dan heb je een heerlijk gerecht op je boord! Lekker en gezond. Dat wordt smullen! 

Lees verder »
Voorvertoning: Kookworkshop voor kinderen
Op vrijdag 29 november wordt er een kookworkshop voor kinderen georganiseerd. Heb je altijd al lekker willen kokkerellen? Wassen, snijden, in de pan roeren en dan heb je een heerlijk gerecht op je boord! Lekker en gezond. 
Lees verder »
Voorvertoning: Vogelcursus voorjaar 2020
 Op 17 maart start er een vogelcursus in Hertenkamp Enkhuizen. De cursus is bestemd voor iedereen die meer over (herkennen van) vogels willen weten. De cursus wordt gegeven in samenwerking met de KNNV afd. Hoorn door professionele docenten en deskundigen vogelaars op dinsdag avond: 17, 24 31 maart, 7 april van 19.30 – 21.30, de excursies zijn op zaterdag 21, 28 maart 4 en 11 april. 
Lees verder »
Resultaten:1 - 5 van 238