Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten
This website is sponsored by TIF - www.tif.nl

Jaarverslagen

 
Voorvertoning: Jaarverslag 2015
 We kijken tevreden terug op 2015 met aan het einde van het jaar de realisatie van een lang gekoesterde droom, namelijk het natuurspeelplein. We beschouwen dit als opstap naar een nieuwe fase. Sommige ontwikkelingen hebben we zelf aangejaagd en bewerkstelligd, andere ontwikkelingen zijn ‘aan komen waaien’. ... klik hier om het volledige jaarverslag (PDF) te downloaden Lees verder »
Voorvertoning: Jaarveslag 2014 is uit!
Het jaarverslag 2014 is weer uit! we kijken terug op een zeer bewegelijk en productief jaar. Dit jaar mag gemarkeerd worden als een mijlpaal. Lees verder »
Voorvertoning: Jaarverslag 2013
MEC De Witte Schuur is voor alle lagen van de samenleving: peuters, kleuters, scholen, gezinnen (tijdens de vakanties) en volwassenen (cursussen).  Het jaar 2013 is afgesloten met goede resultaten. In totaal werden 342 activiteiten uitgevoerd met 9.858 deelnemers / bezoekers. Mooie resultaten zijn geboekt, maar ook de knelpunten.  Nieuwe uitdagingen voor 2014 zijn groot: In de eerste plaats de realisatie van... Lees verder »
Voorvertoning: Jaarverslag 2012
In dit jaarverslag wordt teruggeblikt op activiteiten en processen in 2012 en financieel verslag gedaan over het boekjaar 2012. Lees verder »
Voorvertoning: Activiteitenverslag 2011
2011 is voor MEC e Witte Schuur een goed jaar geweest. De resultaten verschillen niet veel van  die van 2010 en komen overeen met de verwachtingen volgens de jaarplanning. Het optimaliseren en actualiseren van onze producten en aanbod blijft een kernactiviteit als ook vernieuwing en professionalisering. Er werden in totaal 329 activiteiten met diverse doelgroepen uitgevoerd. Aantal deelnemers ruim 9660. Klik hier... Lees verder »
Voorvertoning: Jaarverslag 2010
2010 is voor De Witte Schuur een goed jaar geweest. De resultaten overstijgen die van 2009 en zijn zelfs beduidend hoger dan de verwachting volgens de jaarplanning Lees verder »
Voorvertoning: Jaarverslag 2009
We kijken terug (weer) op een zeer bewogen jaar er is veel gedaan en achter de schermen wordt steeds aan nieuwe ontwikkeling gewerkt. Op de werkvloer gaat 2009 de boeken in als een doorslaggevend jaar. Lees verder »
Voorvertoning: Jaarverslag 2008
Het jaar 2008 mag een belangrijke mijlpaal genoemd worden, met als basis ons nieuwe beleidsplan 2009-2013. Lees verder »
Voorvertoning: Jaarverslag 2007
Elk jaar heeft haar eigen karakter, stemming, hoogte- en dieptepunten. Samenwerking, dynamiek, innovatie, kwaliteit, betrouwbaar en klantgericht zijn maar een paar kreten die het jaar typeren. Jaarlijks wordt één milieuthema extra uitgelicht d.m.v. een grote tentoonstelling en diverse activiteiten. Dit jaar was drinkwater dat thema.In 2007 heeft MEC De Witte Schuur echt “alles uit de kast moeten halen” om verder ... Lees verder »