Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten
This website is sponsored by TIF - www.tif.nl

Leskisten te huur

MEC De Witte Schuur biedt momenteel vijf leskisten te huur aan. Hieronder kunt u meer lezen over de inhoud en doelgroepen van de verschillende leskisten. De huurprijs per leskist is €10,- voor drie weken. De leskisten dienen opgehaald te worden bij De Witte Schuur.

De leskisten zijn gericht op het basisonderwijs, maar bieden ook interessante spel- en werkvormen voor de naschoolse opvang.

Heeft u interesse in de huur van een leskist, neem dan contact met ons op via de contact pagina.

Voorvertoning: Leskist: De Egel
De leskist ‘De Egel’ bevat allerlei materialen om uw leerlingen nader kennis te laten maken met het leven van een egel. Een belangrijk element in de leskist is Het Egelpad. Dit is een ontdekkingstocht met 11 houten egelfiguren, die zowel buiten als binnen kan worden uitgezet. Lees verder »
Voorvertoning: Leskist: Energie? Natuurlijk duurzaam!
In een serie van drie lessen wordt aandacht besteed aan duurzaam energiegebruik. Duurzaam energiegebruik heeft twee aspecten: zuinig omgaan met energie én duurzame energie gebruiken. Lees verder »
Voorvertoning: Leskist: Het grote vlinderspel, en véél meer ...
Het grote vlinderspel is een levend ganzenbordspel in vlinderthema. Al spelenderwijs leren de leerlingen over het leven van de vlinder. Daarnaast bevat de leskist boeken, werkbladen en lessuggesties voor lessen over vlinders. Lees verder »
Voorvertoning: Leskist: Smaaklessen
Smaaklessen is een lesprogramma over eten en smaak voor groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs. In dit unieke lesprogramma staat het beleven van voedsel centraal. Proeven, ruiken, horen, voelen en kijken: met al hun zintuigen verkennen kinderen het dagelijkse eten. Lees verder »
Voorvertoning: Leskist: Waterkringloop
Deze leskist over water bestaat uit drie lessen. Tijdens de eerste twee lessen voeren de leerlingen in tweetallen een aantal proefjes en opdrachten uit. De antwoorden die ze hierbij vinden, worden gebruikt tijdens de afsluitende les waarin ze tegen andere tweetallen het waterkringloopspel gaan spelen. Lees verder »