Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten
This website is sponsored by TIF - www.tif.nl

Projecten ter overname

MEC De Witte Schuur heeft verschillende projecten ter overname, waaronder onze avonturenpaden voor de onderbouw van het basisonderwijs.

De avonturenpaden zijn gericht op het waarnemen van de natuurlijk omgeving met alle zintuigen. Gestuurd door een verhalenboekje met verschillende spel- en leeropdrachten, komen de leerlingen veel te weten over allerlei facetten van de natuur. De verschijnselen van het seizoen en het leven van een dier dienen als uitgangspunt en worden gebruikt om kinderen inzicht te geven in de samenhang van verschillende kenmerken.

Wilt u producten van ons overnemen, neem dan contact met ons op via de contact pagina.

Voorvertoning: Er waren eens twee kikkertjes
Het avonturenpad 'Er waren eens twee kikkertjes ...’ is een speels zintuiglijk belevingspad. De leerlingen beleven een avontuur in de natuur, waarbij ze hun omgeving met alle zintuigen waarnemen. De leerlingen gaan kijken, ruiken, proeven, luisteren naar vogels, maar ook springen als een kikker, spelletjes doen, een liedje zingen, leren over de levenscyclus van de kikker en nog veel meer. Lees verder »
Voorvertoning: Het konijnenpad van Lars en Lineke
‘Het konijnenpad van Lars en Lineke' is een speels zintuiglijk belevingspad langs 10 locaties. Op elke locatie kunnen de leerlingen iets ontdekken en beleven, waarbij ze hun omgeving met alle zintuigen waarnemen. Ze leren zich open te stellen voor geluiden, geuren en kleuren. Lees verder »
Voorvertoning: Het wordt zomer in het kabouterbos
"Het wordt zomer in het kabouterbos" is een speels zintuiglijk belevingspad. De leerlingen gaan in groepjes op pad met een avonturenboekje en maken kennis met het bos en zijn bewoners: de kabouters en hun dierenvriendjes. Lees verder »
Voorvertoning: Met Stip
In het avonturenpad ‘Met Stip’ gaan leerlingen in groepjes langs bij de vrienden van Stip, de lieveheersbeestjes. Bij elk lieveheersbeestje kunnen ze iets ontdekken en beleven, waarbij ze hun omgeving met alle zintuigen waarnemen. De leerlingen gaan kijken, zoeken, luisteren, klimmen, spelletjes doen, leren over de levenscyclus van het lieveheersbeestje en nog veel meer. Lees verder »