Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten
This website is sponsored by TIF - www.tif.nl

vrijwilligers

vrijwilligers aan het werk
vrijwilligers aan het werk

vrijwilligers

Vrijwilligers vormen een vitaal onderdeel van de organisatie en ze geven mede invulling aan de doelstelling. Om het centrum voor bezoekers open te kunnen stellen deze gastvrij te kunnen ontvangen, zijn vrijwilligers noodzakelijk. Zij dragen in grote mate bij aan de werksfeer van de organisatie en aan de dagelijkse werkzaamheden. Zonder vrijwilligers kan de organisatie haar doelen niet verwezenlijken. 

Misschien iets voor jou?

Bezoekerscentrum in wording
De Witte Schuur ligt midden in het Wilhelminaplantsoen in Enkhuizen. Het is een rijke, inspirerende werk-  leeromgeving voor jong en oud met kinderboerderij, heemtuin, natuurspeelplein en een educatief centrum. 

klusjesman - vrouw gezocht
klusjesman - vrouw gezocht
In 2018 heeft de organisatie het beheer van het gehele terrein overgenomen. De komende jaren staan in het teken van pionieren en van opbouwen. 
Ben jij een handig personen die het team wil versterken?

Klusjesman -vrouw

Je bent een handige duizendpoot met technisch inzicht en kennis van bouwconstructies. Je passie is opknappen, opbouwen en dienstbaar zijn. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan, je omarmt de doelstelling van de organisatie en je wil bijdragen aan de ontwikkeling van het bezoekerscentrum. 
klik op klusjesman -vrouw voor de volledige beschrijving 


Groene vingers voor de heemtuin
Speciale liefde voor de natuur en groene vingers, dat ben jij! Het werken in en creëren van een (natuur)tuin is je passie. Je bent bereid om je de principes van natuurlijk tuinieren eigen te maken (als jij dat nog niet hebt). Je begrijpt dat deze tuin een publieksfunctie heeft. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan, je omarmt de doelstelling van de organisatie en wil bijdragen aan de ontwikkeling van deze tuin. 
klik op Groenvingers man/vrouw voor de volledige beschrijving

Schooltuin 
Je bent enthousiast hebt ‘groene vingers’ en weet van aanpak. Je kunt de leerlingen aansturen en enthousiasmeren. Je begrijpt dat het tuinieren is het middel om de kinderen een leerproces aan te bieden; Het zaaien, verzorgen, oogsten gezonde voeding. 
klik op schooltuinen voor de vlledige beschrijving